Sprekers tijdens deze Focus2Move zijn onder andere:
 
Dan Sneed
Dan is lange tijd voorganger geweest in verschillende kerken.
De laatste jaren is het leven van Dan toegewijd aan het toerusten en bemoedigen van leiders over heel de wereld. Dan zal ons uitdagen om na te denken of/hoe onze denkbeelden, meningen en zelfs onze theologie ons soms in de weg staan om onvoorwaardelijk, vanuit liefde, aanvaarding en vergeving uit te reiken naar een gebroken wereld.
 
Wilson Goeda
Als kind is Wilson opgegroeid in de tijd van het apartheidsregime in Zuid-Afrika.
Een groot deel van zijn leven stond in het teken van een heftig persoonlijk proces van het vergeven van de mensen die hem zoveel onrecht hebben aangedaan. Wilson is de voormalig nationaal leider van Jeugd met een Opdracht. In 2017 hebben Wilson en zijn vrouw Grace de stem van de Heer verstaan voor een nieuwe roeping, sinds die tijd geven ze leiding aan CODAH. (Children Of Destiny At Home)
Wilson zal met ons delen wat er in hem moest veranderen om het land wat hem zoveel onrecht aangedaan heeft te dienen vanuit de liefde van de Heer. Vanuit deze boodschap zal hij ons uitdagen bij onszelf naar binnen te kijken…
 
 
 
Martin van der Plas 
Martin en Marjan (zijn vrouw) zijn het voorgangersechtpaar van Rafaël gemeente de Rank (initiatiefnemer van Focus2Move) in Rotterdam. Vijf jaar geleden zijn ze, samen met hun team, begonnen aan een avontuur waarin “ practice what you preach” centraal staat. Binnen de mogelijkheden die er zijn streeft de Rank er naar om actief betrokken te zijn in de wijk waarin de kerk is gevestigd. Zo wordt bijvoorbeeld iedere maand de kerk “omgetoverd” tot restaurant waar mensen uit de wijk welkom zijn voor een uitgebreide gratis wijkbrunch. Eens per jaar, ter afsluiting van het seizoen, organiseert de Rank, in het park bij de Kralingse Plas, een grote barbecue met veel activiteiten, waar iedereen van harte welkom is. Naast faciliteren van dergelijke door de kerk georganiseerde activiteiten streeft de Rank er naar mensen persoonlijk toe te rusten om het verschil te maken in hun directe omgeving.